Ett av de bästa sätten att tillbringa tid med din hund i parken

Ett av de bästa sätten att tillbringa tid med din hund i parken

Ett av favoritförnödenheterna inte bara för hundar, utan även för deras ägare, är en promenad i ett vackert, naturskönt grönområde. I en stadsmiljö är parker den bästa platsen för detta, så det är värt att ta hänsyn till inte bara behoven hos människor på två ben, utan även behoven hos fyrbenta vänner.

Ha en inhägnad hundrastgård
I de flesta offentliga parker är det endast tillåtet att gå med husdjur i koppel, så hundens naturliga motionsbehov kan endast tillgodoses i hundrastgårdar. En enkel hinderbana och ett inhägnat staket är allt som behövs för att lösa det eviga problem som regelbundet orsakar problem mellan hundägare och andra än hundägare.

Skapa ett tillräckligt antal papperskorgar.
Även i vårt land finns det fler och fler miljömedvetna hundägare som plockar upp sin hunds bajs, men de ställs regelbundet inför problemet med var de ska lägga det oattraktiva hundspillret. Om du inte vill att de ska hänga i buskarna eller vara utspridda runt avfallsbehållarna måste du installera avfallsbehållare på en synlig och lättillgänglig plats.

Brunn eller annan vattenkälla
Inte bara vid ”hundfeber” utan även under normala väderförhållanden. Naturligtvis är det inte bara hundar som behöver vätska, utan även människor, men efter en bra löprunda är detta mer uttalat hos fyrbenta vänner. om du inte vill att de ska dricka från fontänens vatten, som är förorenat till vem vet hur mycket, behöver du en optimerad vattenkälla.

Skuggade viloplatser, bänkar
Alla gillar att ta en paus efter en dags arbete. För detta ändamål är det en bra idé att tillhandahålla sittplatser i väl avgränsade, skuggade områden, så att inte bara hundarna kan lägga sig ner i lugn och ro, utan alla besökare i parken kan njuta av en lugn reträtt och slipper lida av den ibland outhärdliga solen.

Källan till den här artikeln är allateledelegyartok.hu, där du kan läsa en rad artiklar om våra husdjur.